Нова «борода» Лео

09.10.2015
Нова «борода» Лео

Келлі Рорбах.

Як стверджують американські таблоїди, «вічний холостяк» Леонардо Ді Капріо не лише закрутив новий роман, а й зробив своїй пасії пропозицію вийти за нього заміж! Щоправда, в цю інформацію якось не дуже віриться.

Про те, що 40-річний актор зустрічається із 24-річною моделлю Келлі Рорбах, завдяки фотографіям папараці відомо вже кілька місяців. Як і чимало попередніх подружок Лео, Келлі — зірка видання Sports Illustrated Swimsuit (нещодавно цей каталог купальників удостоїв її почесного титулу «Нове обличчя року»). Нагадаємо, серед попередніх тривалих романів Ді Капріо були стосунки з моделями Тоні Гаррн, Ерін Хізертон, Бар Рафаелі та Жизель Бюндхен, а також актриса Блейк Лайвлі.

Водночас більшість світських пліткарів стверджує, що насправді Лео належить до чоловіків із нетрадиційною сексуальною орієнтацією, тому стрункі біляві красуні (а він добирає тільки таких) потрібні йому винятково «для прикриття». Для дівчат із такою місією є навіть спеціальний термін — «борода». І той факт, що жодну зі своїх «борід» зірка «Титаніка» так і не повів під вінець, ці чутки нібито підтверджує.

Тож не дивно, що в новину про готовність актора одягти обручку на палець панночки Рорбах мало хто повірив. Хоча якесь «обізнане джерело» й запевняє, що пропозицію було зроблено ще 26 вересня в одному з нью-йоркських ресторанів, і Келлі, звісно, погодилася.