Шейканемо, Дарвінг?

07.10.2015
Шейканемо, Дарвінг?

Майя Дарвінг.

Форварду мадридського «Реала» Кріштіано Роналдо приписують новий роман. На думку таблоїдів, 30-річний футболіст захопився 19-річною моделлю (ну звісно) з Данії Майєю Дарвінг. І, щоб ви й не сумнівалися, нова пасія дуже нагадує жовтим виданням попередню дівчину Роналдо Ірину Шейк, із якою він прозустрічався рекордні п’ять років.

Усе це схоже на дежавю — на початку року, після розриву із Шейк, зірковому нападнику вже «сватали» «схожу на Ірину» іспанську телеведучу Лусію Вільяльйон. І навіть «підтвердження» їхнього нібито роману було таким самим, як і нині в історії з Майєю — красуня виклала у своєму фотоблозі «селфі» з матчу «Реала» (зі шведським «Мальме») за участю Кріштіано.

Ні Дарвінг, ні Роналдо цих чуток не коментують, та воно й не дивно — цілком імовірно, що й коментувати нема чого. А якщо це черговий «контракт», як подейкували у випадку із Шейк — коли дівчина отримує гроші й славу, а молодий чоловік – «прикриття» своєї нібито гомосексуальної орієнтації, — то принаймні для Майї він уже спрацював. Адже досі про неї знали хіба що фахівці модельного бізнесу Данії, а тепер почув увесь світ.