Повернення Бріджит Джонс

06.10.2015
Повернення Бріджит Джонс

«Нова» Рене Зеллвегер у ролі Бріджит.

Шанувальники кумедної й безтурботної, незважаючи на вічне бажання схуднути, Бріджит Джонс невдовзі знову побачать її на широкому екрані. Згідно з офіційним повідомленням, 2 жовтня розпочалися зйомки третього фільму про пригоди британської журналістки. Публіці показали й перший знімок актриси Рене Зеллвегер в образі своєї головної героїні. Варто зазначити, що на цьому фото Рене й справді схожа на Бріджит. Хоча на знімках папараці вона має зовсім інший вигляд — очевидно, що після кількох пластичних операцій обличчя й особливо розріз очей Зеллвегер зазнали певних змін. Тож якщо перед зйомками в «Щоденнику Бріджит Джонс» та його продовженні «Межі розумного» найбільшою проблемою актриси було набрати-скинути-знову набрати вагу, то на цей раз головний біль матимуть передусім гримери, яким належить зробити героїню схожою на саму себе.

Тим паче що інших знайомих облич ми в новій стрічці можемо й не побачити. Як уже відомо з третьої книжки Хелен Філдінг «Бріджит Джонс. Шаленію від цього хлопчиська», коханий головної героїні містер Дарсі, за якого вона нарешті вийшла заміж, безглуздо помер. А її другий залицяльник, красунчик Деніел, не з’явиться у фільмі з іншої причини — Х’ю Грант, який виконував його роль, від участі в зйомках відмовився. Тонко натякнувши на те, що сценарій йому не до вподоби. Тепер замість нього за Бріджит упадатиме інший красень, якого зіграє зірка серіалу «Анатомія Грей» Патрік Демпсі.

До речі, як повідомляють «обізнані джерела», сюжет фільму, що матиме назву «Дитина Бріджит», помітно відрізнятиметься від третьої книжки Філдінг. Тож навіть тих, хто її читав, може чекати багато несподіванок.