Одна дитина добре, а восьмеро — краще!

06.10.2015
Одна дитина добре, а восьмеро — краще!

Сандра Буллок.

Сандра Буллок знову стала мамою. Як повідомляє сайт RadarOnline.com, 51-річна актриса завершила оформлення документів на вдочеріння маленької дівчинки. Зараз вона виховує п’ятирічного сина Луїса, якого також усиновила.

Якось Сандра обмовилася, що «якби в домі раптом виявилося восьмеро дітей», вона була б неймовірно щаслива. Звісно, за умови, що на це дасть згоду Луїс, якого Буллок просто обожнює. Очевидно, появу щонайменше однієї сестрички хлопчик схвалив. А далі, можливо, й справді до вісьмох дійде...

Тим паче, що мрія Сандри про повну сім’ю також потроху здійснюється. Днями її новий бойфренд, 49-річний манекенник і актор Брайан Рендалл, переїхав у будинок актриси в Беверлі-Хіллз. Луїс від нього в захваті, а це, як ми вже знаємо, для його мами головне. 21-річна дочка Рендалла також добре ладнає з потенційною мачухою. Хочеться вірити, що цього разу в «оскароносиці» все складеться, адже попередня спроба створити сім’ю завершилася гучним розривом після низки безсовісних зрад її першого чоловіка, телеведучого Джессі Джеймса.