Класний хлопець — посада!

29.09.2015
Класний хлопець — посада!

Чаде-Мень Тань.

Найкраща посада у світі — так користувачі інтернет-мережі «Твіттер» охрестили офіційну роботу інженера компанії Google Чаде-Меня Таня. У штатному розписі він значиться як «веселий і класний хлопець (чого ніхто не зможе заперечити)». Те саме у Таня написано й на візитній картці — саме завдяки її скану, який власник візитки виставив на своєму сайті, користувачі й дізналися про оригінальну посаду.

Як повідомляє газета «Дейлі мейл», Чаде-Мень працює в каліфорнійському офісі Google, і до кола його обов’язків, серед іншого, входить «просвітлення умів і сердець та праця над встановленням миру в усьому світі».

І все це насправді дуже серйозно. Посаду «веселого й класного хлопця» обіймають лише найбільш цінні інженери комп’ютерного гіганта. Тань до таких належить за визначенням, адже був серед перших працівників компанії. Він брав участь у розробці пошукової системи для мобільних пристроїв, стежив за якістю роботи власне пошуковика Google, а згодом очолив департамент з питань особистісного зростання співробітників. Він також відомий як автор книжки про мотивацію «Пошук всередині себе», яку рекомендували до прочитання Далай-лама та колишній президент США Джиммі Картер.