Прощавай, Лео

29.09.2015
Прощавай, Лео

Бар Рафаелі.

Після кількох років нервових стосунків і зрештою остаточного розриву з голлівудським серцеїдом Леонардо Ді Капріо ізраїльська топ-модель Бар Рафаелі довго не могла знайти своє щастя. Ще два роки тому красуня побивалася, що їй, такій гарній, розумній і компанійській, так не щастить у коханні — претендентів на стосунки ніби й не бракує, але всі якісь несерйозні: хочуть закрутити роман із вродливою моделлю й навіть на думці не мають одружуватися та заводити дітей. А вона, Бар, хотіла саме цього...

Але вже невдовзі після цих скарг дівчині таки зустрівся ідеальний чоловік. Бізнесмен Аді Езра виявився не лише серйозним, а й по-справжньому надійним: він одразу дав коханій зрозуміти, що хоче прожити з нею все життя і виховати чудових дітей. А 24 вересня у Хайфі 30-річна манекенниця і 40-річний директор компанії Williger Ltd зіграли весілля.

Як повідомляє сайт журналу «Піпл», пару, як годиться, одружив рабин. Подейкують, весілля обійшлося не менше ніж у 330 тисяч доларів. Сама сукня нареченої (від Chloе) потягнула тисяч на 8-10 щонайменше. Не обійшлося й без скандалу: із міркувань безпеки та приватності Рафаелі та Езра вимагали, щоб у день весілля польоти над місцем проведення церемонії були заборонені. Але категорично проти цього виступив міністр транспорту Ізраїлю. Зрештою зірковим молодятам вдалося домовитися з губернатором, і було знайдено компроміс: літати заборонили безпілотним апаратам, повітряним кулям та гелікоптерам. Тобто будь-яким повітряним апаратам, з яких весілля могли б сфотографувати папараці.