Дитина шпигунки

18.09.2015
Дитина шпигунки

Анна Чапман.

У те, що вислана зі США за шпигунство росіянка Анна Чапман і справді спецагент, багато хто не вірить. Надто несхожа ця сексапільна руда краля на співробітницю спецслужб, принаймні здатну усвідомити, яку інформацію й для кого вона збирає. Але враження буває хибним. І днями Анна довела, що таки розуміється на секретності. Виявляється, у серпні нинішня російська телезірка й бізнес-леді стала мамою. І примудрилася приховати цей факт навіть від жовтої преси, яка досить пильно стежить за її життям.

Втім таємниця таки вийшла на білий світ. Хтось із близьких знайомих Чапман натякнув журналістам на поповнення в її сім’ї, Чапман була змушена підтвердити, що справді стала мамою. От тільки ім’я батька своєї новонародженої дочки розкрити категорично відмовилася.

Про особисте життя 33-річної уродженки Волгограда Анни Кущенко відомо небагато. Лише те, що у 2002—2006 роках вона була заміжня за британцем Алексом Чапманом, чиє прізвище носить і досі. У 2010-му дівчина опинилася в центрі міжнародного скандалу, коли її разом з іще кількома звинуваченими у шпигунстві заарештували у США й обміняли на інших росіян, засуджених в РФ за шпигунство на Вашингтон.

На батьківщині чарівний «спецагент» одразу стала секс-символом. Вона знялася в кількох еротичних фотосесіях для глянцевих журналів, стала ведучою телепрограми «Таємниці світу з Анною Чапман» на каналі РЕН-ТВ, а торік іще й запустила власну лінію одягу. На даний час у неї є три бутіки в Москві.

До зйомок свого телешоу молода мама планує повернутися найближчим часом.