Казус Єви

15.09.2015
Казус Єви

Єва Карнейро.

У лондонського «Челсі» давно вже не було такого жахливого початку сезону, як нинішній. У п’яти матчах чинний чемпіон англійської прем’єр-ліги заледве здобув чотири очки, чим неабияк засмутив своїх фанів і, звісно, керівництво клубу. Що ж до амбіційного тренера лондонців Жозе Моуріньйо, то він узагалі навісніє, оскільки програвати не звик. Після кожної невдачі португальський коуч нагадує журналістам, що він — чемпіон, і зриває злість на підлеглих. Чи не першою під гарячу руку потрапила лікар «Челсі» Єва Карнейро, яку вболівальники «аристократів» просто обожнюють.

Проштрафилася Єва тим, що в матчі першого туру проти «Суонсі Сіті» вибігла надавати допомогу травмованому Едену Азару. Після того як медики вивели його за межі поля, у складі «Челсі» залишилося тільки дев’ятеро гравців, і за рахунку 2:2 команда вже не змогла вибороти перемогу. Розлючений Моуріньйо відсторонив Карнейро від роботи, хоча вона всього лише виконувала свій лікарський обов’язок.

Ображена дівчина з цим не змирилася і подала на тренера скаргу, яку на своєму наступному засіданні планує розглянути ФІФА.

Оскільки 35-річна Єва — справжня зірка «Челсі», конфлікт одразу опинився в центрі уваги преси. Таблоїди швидко знайшли колишнього бойфренда Карнейро, який розпатякав, що лікарка нібито переспала з одним із футболістів клубу. Хоча з огляду на те, якими очима проводжають її гравці, воно й не дивно.

А Карнейро тим часом планує подати на Моуріньйо в суд. Проте за його керівництва в «Челсі» вона, швидше за все, більше не працюватиме.