Ближче до Путіна

08.09.2015
Ближче до Путіна

Памела Андерсон і міністр екології РФ Дмитро Донський.

Познайомитися з секс-символом 1990-х Памелою Андерсон мріють мільйони чоловіків. Але щастить небагатьом. Серед таких везунчиків опинилися й учасники Східного економічного форуму, що відбувся днями в російському Владивостоці. Запрошення на цей солідний захід зірка серіалу «Пляжний патруль» отримала від міністра природних ресурсів Росії Сергія Донського.

Почалося все з того, що Андерсон, яка є відомою активісткою руху за етичне поводження з тваринами, закидала листами президента РФ Володимира Путіна. Спершу 48-річна знаменитість марно вимагала від нього перекрити Північний морський шлях судну, яке перевозило м’ясо фінвала з Ісландії в Японію, а потім — призначити їй особисту зустріч, щоб обговорити питання охорони навколишнього середовища.

На прохання «разом пообідати чи повечеряти» Путін не відгукнувся, але запрошення актриси на важливий для Росії економічний форум можна вважати певним «компромісом» з боку Кремля. Тим паче що президент там також був.

До слова, міністр екології через «Фейсбук» кликав у Владивосток й інших західних знаменитостей, але прийняла запрошення тільки Памела. Її поява на форумі спричинила фурор — солідні бізнесмени тішилися появі кумира молодості, як діти. Тим паче що білявка, якій належить рекорд за кількістю появ на обкладинці журналу «Плейбой», не підвела очікувань, одягнувшись у вельми коротку чорну сукню.

Сама ж Андерсон була в захваті від Росії, на чию адресу не шкодувала компліментів (і навіть назвала себе «трохи росіянкою»), а також від краси далекосхідної природи. Якій допомогла і словом, виступивши на форумі, й ділом — виставила на благодійний природоохоронний аукціон свій червоний буй. Той самий, з яким кидалася на порятунок потопельникам у серіалі про рятувальників з Малібу. Раритет за 3 мільйони рублів придбав відомий російський бізнесмен Ільдар Неверов.