Відверте минуле

04.09.2015
Відверте минуле

Одне з «мистецьких» фото Джолі.

Це тепер Анджеліна Джолі — скромна багатодітна мати, одна з найвідоміших благодійниць і посол доброї волі ООН. А починала свій шлях до слави вона з досить епатажних вчинків: хизувалася своєю бісексуальністю, не приховувала, що пробувала різні наркотики, обмінювалася зі своїм тодішнім чоловіком Біллі Бобом Торнтоном капсулами із власною кров’ю... І неодноразово знімалася у досить відвертих фотосесіях.

Нині ті знімки у фанатів Джолі — на вагу золота. Час від часу їх виставляють на різних аукціонах та виставках, адже знімали Енджі переважно відомі фотомитці. Як повідомляють американські таблоїди, чергову серію таких фотографій буде продано у лондонській галереї Zebra One. На чорно-білих знімках авторства Кейт Гарнер, зроблених 1995 року, Джолі позує повністю оголеною. Але нічого «забороненого» глядач не бачить — фотограф постаралася залишити дещицю таємниці. Стартова ціна кожного фото — від 2600 доларів.

Тим часом шанувальники кінозірки переживають, що з їхньою улюбленицею справи зовсім кепські: 40-річна Енджі схудла до 37 кілограмів (це при зрості 169 см) і нібито майже нічого не їсть. Нагадаємо, впродовж кількох останніх років актриса перенесла профілактичні операції з видалення молочних залоз та яєчників.

Втім, сама Джолі свою худорлявість ніяк не коментує і не схоже, щоб потерпала від нестачі активності. Незабаром вони з чоловіком Бредом Піттом та сімома дітьми планують переїхати в Лондон, де вже надивилися собі в центрі розкішний будинок вартістю 39 мільйонів доларів. Окрім того, Енджі готується до нового проекту — вона стане виконавчим продюсером анімаційного фільму «Годувальник» про 11-річну дівчинку з Афганістану, яка змушена видавати себе за хлопчика, щоб прогодувати сім’ю.