Ляшко з командою відзначив День Незалежності у прифронтовій зоні

Ляшко з командою відзначив День Незалежності у прифронтовій зоні

День Незалежності. Сотні тисяч вірних синів та дочок України століттями зі зброєю в руках наближали цей день ціною власного життя і здоров’я. Козаки батька Хмеля та гетьмана Мазепи, гайдамаки та січові стрільці, вояки армії УНР та повстанці Холодного Яру, бійці легендарної УПА — усі як один боролись і вмирали зі словом «Незалежність» на вустах.

Йдемо в ЄС, не минаючи НАТО

Йдемо в ЄС, не минаючи НАТО

Понад половина українців виступають за членство в Євросоюзі, зі значною перевагою випереджаючи кількість тих, хто обирає Митний союз. Про це свідчать дані опитування соціологічної групи «Рейтинг». Так, 55% українців висловилися за членство України в Європейському Союзі, тоді як за інтеграцію в Митний союз Росії, Білорусі і Казахстану виступили 14% опитаних.

«Євангеліє» від Арсенія

«Євангеліє» від Арсенія

Почуття міри занадто часто підводить українських політиків. Напередодні засідання уряду, яке відбулося 27 серпня, очільник Кабміну Арсеній Яценюк розмістив на своєму «Фейсбуці» веселу фотографію — з усміхненим собою та щасливою Наталією Яресько, головою Міністерства фінансів. «Для України є добрі фінансові новини.

Всі статті рубрики