Під одним дахом із Мерилін

27.08.2015

Хоч одним оком зазирнути в помешкання свого кумира, мабуть, мріяли мільйони прихильників легендарної Мерилін Монро. Тепер така можливість є в кожного з них. І не лише зазирнути, а й пожити в квартирі найвідомішої білявки ХХ сторіччя у Нью-Йорку. Звісно, не безплатно — апартаменти кінозірки здають в оренду за 27,5 тисячі доларів на місяць.

Як повідомляє компанія Town Residential, що оголосила про здачу квартири, у ній є чотири спальні та дві ванні кімнати, одна з яких — із душовою кабіною, а друга — з джакузі. Помешкання оснащене всім необхідним: є центральне опалення й система кондиціювання, надійна сигналізація та пральня… в підвалі.

Також в оголошенні зазначається, що в квартирі «збережено дух старого голлівудського гламуру та оригінальні деталі побуту Мерилін».

Просторий і затишний таунхаус, у якому розташована квартира, розміщений усього лише за кілька хвилин пішого ходу від Центрального парку в районі Верхній Іст-Сайд. Щоправда, офіційно він Монро не належав — власником був її близький друг, модний фотограф Мілтон Грін, спільно з яким кінозірка створила продюсерську компанію Marilyn Monroe Productions. Але під час перебування у Нью-Йорку Мерилін завжди зупинялася саме там.