Без бойфренда, зате багата

27.08.2015
Без бойфренда, зате багата

Дженніфер Лоуренс.

Соліст рок-гурту «Колдплей», колишній чоловік «оскароносиці» Гвінет Пелтроу Кріс Мартін так і не зробив пропозицію іншій лауреатці «Оскара», Дженніфер Лоуренс. Вони зустрічалися більше року, і всі чекали заручин, але нещодавно Кріса стали помічати з іншою кралею — зіркою серіалу «Тюдори» Аннабель Уолліс.

Якщо Дженніфер і засмучена розривом, то вдало це приховує, бо зовсім не схожа на покинуту й нещасну. І було б чого сумувати! Прихильників актрисі, яка днями відзначила 25-річчя, не бракує, все життя — попереду, а популярності й грошей уже зараз — хоч греблю гати. Згідно з найсвіжішим рейтингом авторитетного часопису «Форбс», за підсумками минулих 12 місяців Лоуренс стала найбільш високооплачуваною актрисою Голлівуду.

Експерти видання підрахували, що за період із червня 2014-го по червень 2015 року зірка «Голодних ігор» заробила 52 мільйони доларів. Переважну частину цієї суми становить гонорар за чергові серії вищезгаданої кіносаги, а також виплати за контрактом із будинком моди «Діор».

Торік в аналогічному рейтингу Дженніфер була лише другою, а перше місце дісталося Сандрі Буллок, яка цього разу із 8 мільйонами доларів заробітку посіла аж 15-ту позицію. Що ж до інших фігурантів першої десятки, то другу сходинку посідає Скарлетт Йоханссон, яка за рік отримала 35,5 мільйона доларів, а третю — зірка комедії «Шпигунка» Мелісса Маккарті з 23 мільйонами. Також до топ-10 входять Фан Бінбін (21 мільйон), Дженніфер Еністон (16,5), Джулія Робертс (16), Анджеліна Джолі (15), Різ Уїзерспун (15), Енн Хетевей (12) та Крістен Стюарт (12).