Пантері обламали кігті

05.08.2015
Пантері обламали кігті

Наомі Кемпбелл.

Британська супермодель Наомі Кемпбелл, чий запальний характер не раз завершувався для неї проблемами з поліцією та судовими позовами, нарешті догралася. Днями суд італійської Сицилії засудив 45-річну «чорну перлину подіуму» до 6 місяців тюремного ув’язнення. Щоправда, умовно. Але це перший настільки серйозний вирок Наомі, яка досі відбувалася максимум громадськими роботами. Тепер же, якщо вона вляпається в якусь неприємну історію ще раз, то може опинитися за реальними ґратами.

Щоправда, останнім часом колись люта пантера перетворилася на спокійну кішечку, і в побитті асистентів та істеричних дебошах уже давно не була помічена. Інцидент, про який ідеться вище, стався ще 2009 року. Тоді папараці на ім’я Гаетано ді Джованні знімав Кемпбелл та її на той час коханця Владислава Дороніна, російського мільйонера. Наомі дуже обурило нахабне втручання в приватне життя, і вона з усієї сили стукнула фотографа по голові своєю сумочкою, а потім буцімто ще і вчепилася йому нігтями в обличчя. Ді Джованні отримав травму ока, йому знадобилася медична допомога.

Втім юристи Кемпбелл зуміли переконати постраждалого задовольнитися грошовою компенсацією, й він відкликав звинувачення проти Наомі. Але прокурор трапився принциповий, і все одно довів справу до суду.