Дебют кумира

31.07.2015
Дебют кумира

Сінді Кроуфорд.

Супермодель 1990-х Сінді Кроуфорд уже давно не виходить на подіум, хоча навіть у свої 49 років цілком могла б собі це дозволити. Але з модельною кар’єрою Сінді зав’язала вже давно, присвятивши себе вихованню дітей, благодійності та захопленням. Одне з яких — телебачення і кіно. Вона зіграла невеликі ролі в кількох художніх стрічках, регулярно знімається в різних серіалах. Проте й актрисою екс-модель себе не бачить. Як з’ясувалося, її більше цікавить процес виробництва телепродукту. Згідно з офіційним повідомленням американського телеканалу Ен-Бі-Сі, зараз Кроуфорд співпрацює з ним як продюсер серіалу про модельний бізнес 80-х років минулого сторіччя. Для колишньої манекенниці це дебют у такому амплуа.

У «мильній опері» під робочою назвою «Кумир» розповідається про затяту боротьбу двох модельних агенцій. Хто-хто, а Сінді в цій темі розбирається, тож навряд чи у когось будуть підстави скаржитися на те, що в телепостановці «все не так, як насправді» (а саме такі відгуки зазвичай викликають у медиків серіали про лікарів, у правоохоронців – серіали про поліцію тощо). Прем’єру першого сезону обіцяють на наступний рік.

А вже на цю осінь запланована презентація мемуарів Кроуфорд, у яких вона детально розповідає про те, як прийшла у світ моди, як там виживала і чого навчив її цей досвід. Видання буде подарунковим, адже значну його частину становитимуть ексклюзивні фотографії.