На зміну Мадонні

29.07.2015
На зміну Мадонні

Джекі Ейнслі.

Британський кінорежисер Гай Річі через сім років після розлучення із самою Мадонною нарешті наважився знову пов’язати себе офіційними узами шлюбу. Як повідомляють місцеві таблоїди, наступними вихідними в його власному маєтку у графстві Уїлтшир відбудеться грандіозне свято — церемонія вінчання і святкування весілля Річі з моделлю Джекі Ейнслі. Судячи з кількості відомих гостей, які мають приїхати на цю подію, знаменитостей на квадратний метр там буде не менше, ніж на церемонії вручення премії «Оскар».

Зокрема, серед гостей очікують подружжя Вікторії та Девіда Бекхемів, Анджеліни Джолі й Бреда Пітта, Джорджа й Амаль Клуні, Стінга з дружиною Труді тощо. Подейкують, привітати колишнього чоловіка приїде і Мадонна. А шеф-кухарем на зірковому весіллі буде не хто-небудь, а знаменитий телевізійний куховар Джеймі Олівер.

Роман 46-річного режисера «Шерлока Холмса» та 33-річної фотомоделі почався 2010 року, і пара досить швидко почала жити разом. Судячи з того, що у 2012-му на «тому самому» пальці моделі з’явився перстень з великим діамантом, на той час вони з Річі вже заручилися. Але узаконювати свої стосунки не поспішали. Попри те, що виховують уже трьох спільних дітей — 4-річного Рафаеля, 3-річну Рівку та маленького Леві, якому нещодавно виповнився рік.

Окрім того, у Гая є 14-річний біологічний син Рокко та 9-річний всиновлений Девід від шлюбу з Мадонною.