Червона картка — як стимул

Червона картка — як стимул

Недовго командам прем’єр-ліги вдавалося «варитися» у «власному соку». Уже на цьому тижні «Шахтар», «Ворскла» та «Зоря» зануряться в єврокубки, котрі вже почали вносити свої корективи в календар внутрішньофутбольних подій. Аби дати «гірникам» більше часу на підготовку до непростого лігочемпіонського протистояння з турецьким «Фенербахче», організатори чемпіонату на добу раніше перенесли поєдинок віце-чемпіонів України проти «Волині» у другому турі ЧУ.

Український дуплет

Український дуплет

Одразу дві українські тенісистки стали переможницями турніру WTA в Стамбулі, призовий фонд якого складав 250 тисяч доларів. Прима вітчизняного тенісу Еліна Світоліна в компанії росіянки Гаврилової виграла «пару», тоді як другий номер жіночого тенісу України — Леся Цуренко — взяла «одинак», до слова, перший у своїй кар’єрі.

Підступне угорське кільце

Підступне угорське кільце

За 30 років існування угорський Гран-прі «Формули-1» не раз називали зайвим у календарі, проте не так давно директорат королівських перегонів продовжив із «Хунгарорингом» контракт до 2021 року. Особливий шарм цієї траси підтвердила й позавчорашня гонка «Ф-1», котра принесла сенсаційний результат.

Жовта майка для «небесного»

Жовта майка для «небесного»

На заключному етапі цьогорічного «Тур де Франс» уся команда «Скай» на чолі з переможцем загального заліку Крістофером Фрумом фінішувала «в лінію». Поклавши один одному руки на плечі і зайнявши всю ширину дороги на Єлисейських полях, гонщики знаної британської стайні наочно продемонстрували, в чому їхня сила.

Всі статті рубрики