Берися, ягідко, велика і велика...

Берися, ягідко, велика і велика...

Минулими вихідними в поліських лісах було справжнє нашестя збирачів чорниці. Люди подалися до лісу, аби назбирати відеречко цілющих ягід, хто для своїх потреб, але більшість — на продаж. Бо в чорничний сезон поліські родини заробляють на ягодах свої тисячі, за які можна і дітей до школи підготувати, і до хати щось прикупити.

Хронiчна «хвороба» у стадiї загострення

Хронiчна «хвороба» у стадiї загострення

У Лубенському районі Полтавської області розгорівся конфлікт навколо головного лікаря районного Центру первинної медико-санітарної допомоги (ПМСД) Анатолія Івановича Сапи та начальника відділу охорони здоров’я райдержадміністрації Тетяни Семистрок. У результаті медичні працівники району розділилися на два табори.

Чорницю збирати — не у Львові гуляти...

Чорницю збирати — не у Львові гуляти...

Переполоху для всіх рятувальних служб Маневицького району наробила маленька львів’янка, яка приїхала з мамою до родичів в одне з поліських сіл. Оскільки нині мешканці цих країв масово йдуть по чорницю, то й мама з донечкою теж вирушила до лісу назбирати ягід. Та не врахувала, що вибути цілий день у лісі важко навіть дорослій людині.

Чиновникам не болить

Чиновникам не болить

Один натиск кнопки, мінімум обговорень і жодної тіні сумніву — так більшість депутатів Вінницької облради проголосувала за закриття чергового на Вінниччині навчального закладу — Соколівської спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату Крижопільського району.

Всі статті рубрики