Фотогенічна сексуальність

03.07.2015
Фотогенічна сексуальність

Розі Хантінгтон-Уайтлі.

Подружка голлівудського актора Джейсона Стетхема, «янгол» компанії «Вікторіяз сікрет» і зірка серіалу «Трансформери» Розі Хантінгтон-Уайтлі очолила рейтинг найсексуальніших моделей сучасності, активних у соціальних мережах. Такий список днями оприлюднив журнал W.

Топ-10 моделей, у яких найбільше прихильників, укладали на основі популярності їхніх блогів у фотомережі «Інстаграм». Варто зазначити, що на моделей у цьому сервісі взагалі «підписуються» чи не найкраще — вродливі дівчата викладають багато красивих, а інколи й досить відвертих фотографій, на які приємно подивитися.

Отже, за кількістю «фоловерів» в «Інстаграмі» 28-річна британка Уайтлі впевнено захопила лідерство — на її сторінку підписано 3,4 мільйона людей. І це при тому, що «домашніми», природними знімками Розі їх бавить рідко, викладаючи переважно кадри з фотосесій та з червоної доріжки.

Друге місце з 3,2 мільйона «фоловерів» посіла данка і також «янгол» «Вікторіаз сікрет» Даутцен Крус. А замикає трійку лідерів росіянка Ірина Шейк із 3,1 мільйона «фоловерів».