З овочами — сексуальніше

01.07.2015
З овочами — сексуальніше

Майлі Сайрус.

Організація «Люди за етичне поводження з тваринами» («ПЕТА») оголосила ім’я переможця свого щорічного рейтингу найсексуальніших знаменитостей-вегетаріанців. Цього разу список очолила американська поп-зірка Майлі Сайрус. У боротьбі за першість любителька висолоплювати язика й оголювати бюст обійшла своїх колег Аріану Гранде, Еллі Голдінг та Принца.

Насправді, обираючи «найсексуальнішу» зірку, «ПЕТА» зазвичай керується не так міркуваннями зовнішньої привабливості, як популярністю й кількістю прихильників. Адже що їх більше, то більше людей переможець рейтингу може залучити до психології вегетаріанства й ненасильництва щодо звірят.

Майлі в цьому сенсі — ідеальний кандидат. Шанувальників у неї повно, і при цьому виконавиця активно пропагує їм вегетаріанство, любов до тварин і повагу до їхніх прав. Та й сама демонструє неабияку чуйність до братів наших менших. Коли у 22-річної Сайрус здохла акваріумна рибка, вона присвятила їй пісню. В якій натякнула, що нізащо не їстиме суші.

«Є так багато корисних рослин, фруктів, овочів, що ніхто не змушений їсти мертвих тварин», — написала Майлі нещодавно у фотоблозі в соціальній мережі «Інстаграм», виклавши фото свого салату.

Раніше звання «Найсексуальнішого вегетаріанця» присуджували Джареду Лето, Наталі Портман, Джессіці Честейн, Олівії Уайльд, Гвінет Пелтроу та іншим.