Мільярдери люблять розмаїття

23.06.2015
Мільярдери люблять розмаїття

Мерайя Кері.

Після того як брат американської співачки Мерайї Кері розпатякав усьому світу, що вона роками живе на алкоголі й пігулках і «будь-якої миті може загинути так само, як Уїтні Х’юстон», інтерес до поп-діви значно зріс. І, звісно ж, не лише до її творчості — жовта преса одразу зацікавилася подробицями її особистого життя. І — треба ж таке! — саме в цю мить особисте життя зірки, яка нещодавно потерпала від самотності, несподівано налагодилося.

Як повідомляють західні таблоїди, днями 45-річну Кері помітили в компанії австралійського мільярдера Джеймса Пекера. Парочка проводила разом романтичний уїк-енд в Італії. Папараці підловили їх під час прогулянки на острові Капрі — Мерайя із Джеймсом трималися за руки й не приховували захоплення одне одним.

За інформацією з наближених до пари джерел, із Капрі закохані на особистій яхті мільярдера вирушили в Канн і Сен-Тропе.

Джеймс Пекер — один із найбагатших людей Австралії, власник мережі казино й готелів. Ще не так давно йому приписували роман з іншою австралійською знаменитістю — топ-моделлю й екс-дружиною голлівудського актора Орландо Блума Мірандою Керр. Хоч як довгонога красуня переконувала, що між ними суто дружні стосунки, ЗМІ їй так і не повірили. І запевняли, що з дружиною Пекер розлучився саме через Міранду.

Із Мерайєю Пекер познайомився на вечірці у спільних знайомих. Із квітня 2008 року співачка була у шлюбі з Ніком Кенноном, але у серпні 2014-го подружжя розійшлося, а в грудні того ж року Нік подав на розлучення. У пари двоє дітей — чотирирічні Монро та Мароккан.