Королева «Цвірінчання»

16.06.2015
Королева «Цвірінчання»

Брітні Спірз.

Незважаючи на те, що пік її популярності вже десять років як позаду, життям колишньої «поп-принцеси» Брітні Спірз і досі цікавляться мільйони людей. У соціальній мережі «Твіттер» (у перекладі з англійської це слово означає «цвірінчання»), скажімо, на її мікроблог підписано понад 42 мільйони користувачів. Тож, мабуть, не варто дивуватися, що саме Брітні очолила Топ-100 найвпливовіших жінок «Твіттера» за версією видання «Хаффінгтон пост».

Як зазначає таблоїд, 33-річна Брітні найактивніше ділиться зі своїми читачами фотографіями з особистого архіву, а головне — взаємодіє з аудиторією. Тобто не гребує спілкуванням із простими людьми й охоче їм відповідає, на відміну від багатьох інших зірок, які діляться своїми думками з прихильниками, але анітрохи не цікавляться їхньою реакцією.

До речі, дізнавшись про своє лідерство в цьому рейтингу, Бріт дуже зраділа й насамперед подякувала своїм фоловерам (так називають тих користувачів, які додають блогера до переліку сторінок, за якими постійно стежать).

Другу сходинку рейтингу найвпливовіших «твіттерівок» посіла Аріана Гранде, а третю — Нікі Мінаж. Цікаво, що всі троє лідерок — співачки. І лише далі йдуть світські левиці Кім та Хлое Кардаш’ян, потім знову виконавиці Іггі Азалія та Леді Гага, а також американські телеведучі Опра Уїнфрі й Еллен Дедженерес.