У телевізорі видніше

09.06.2015
У телевізорі видніше

Дженніфер Лопес.

Дженніфер Лопес, яка щойно повернулася з гастролей у Марокко, потрапила у вельми неприємну ситуацію. Після запального концерту в столиці країни, місті Рабат, на співачку та її промоутера подали в суд. Обурення мусульманської громадськості викликав «надто відвертий» виступ — відкриті костюми «в обліпку», глибокі вирізи і недвозначні рухи виконавиці.

Здавалося б, що тут неочікуваного — Джей Ло завжди так виступає. Більше того, вона й у Марокко вже не вперше, і попередні концерти у сенсі відвертості мало відрізнялися від «скандального». Але біда в тому, що на цей раз виступ латиноамериканки транслювало національне телебачення. І «розпусту» побачило значно більше людей, ніж зазвичай.

На думку позивачів, які звернулися до суду, своїм виступом «міс Лопес порушила громадський порядок, осоромила жіночу честь і виявила неповагу». Якщо суд визнає зірку винною, їй може загрожувати від одного місяця до двох років позбавлення волі.

Та Джей Ло не зациклюється на поганому. З огляду на те, що на найближчий час у неї не заплановано ні світового турне, ні запису нової платівки, поп-діва вирішила згадати, що вона ще й актриса. І погодилася зіграти головну роль у новому серіалі телеканала Ен-Бі-Сі під назвою «Відтінки синього».

Усе дуже пристойно — на відміну від нашумілих «50 відтінків сірого», у «синій» екранізації за участю 45-річної Джей Ло ніяких еротичних моментів не буде. Головна героїня — детектив поліції, яка сама виховує дітей. Єдине, що псує їй життя, — вимога ФБР доносити на корумпованих колег по відділку. Прем’єру фільму заплановано на 2016 рік.