Талановиті, розумні, «ГЛАМУРні»

05.06.2015
Талановиті, розумні, «ГЛАМУРні»

Кейт Хадсон із мамою.

На початку літа журнал Glamour традиційно вшановує жінок, які протягом року досягли найбільших здобутків у своїй галузі або просто «своїми талантами й діяльністю змінюють наше життя на краще». Днями в Лондоні відбулася чергова церемонія нагородження. І хоча традиційно серед відзначених премією «Жінка року «Гламур» переважають британки, цього разу й американок вистачало.

Однією з головних зірок вечора стала голлівудська кінозірка Кейт Хадсон, яка прийшла у розкішній теракотовій сукні з дуже відвертим вирізом на грудях. Її відзначили в категорії «Підприємець року», адже, крім акторської діяльності, Кейт займається виноробством та випускає власну лінію одягу. Супроводжувала 36-річну дочку відома комедійна актриса Голді Хоун, якій у короткій сукні, що оголювала стрункі ноги, ніхто б не дав 69 років.

Зірка серіалу «Цілком таємно» Джилліан Андерсон отримала премію як найкраща театральна актриса. У номінації «Комедійна акторка року» тріумфувала Кейлі Куоко, відома глядачам за телесеріалом «Теорія Великого вибуху». А «Проривом року» назвали модель Сьюкі Уотерхаус, яка донедавна була дівчиною голлівудського красунчика Бредлі Купера.

Попри те, що «Гламур» відзначає передусім жінок, є в переліку номінацій і почесна відзнака «Чоловік року». Цього разу честь її отримати випала діджеєві Келвіну Харрісу, новому бойфрендові американської кантрі-співачки Тейлор Свіфт.