Пішов на мокру справу

04.06.2015
Пішов на мокру справу

Роналдо впіймали «на гарячому».

Форвард мадридського «Реала» та збірної Португалії Кріштіано Роналдо осоромився на Лазуровому узбережжі Франції. Як повідомляє газета «Дейлі міррор», французькі поліцейські упіймали триразового володаря «Золотого м’яча» під час справляння малої потреби на одній із вулиць відомого курорту Сен-Тропе.

Інцидент стався рано-вранці у понеділок, 1 червня. Футболіст разом із друзями вийшов із клубу Le Quai і подався в напрямку свого готелю. Але, судячи з усього, йому «припекло». І 30-річний володар жіночих сердець, один із найбагатших спортсменів та найкращих гравців світу, вирішив помочитися просто за припаркованим «Мерседесом».

Як навмисне, поряд проходили патрульні. Арештовувати правопорушника вони не стали, але суворо вказали йому на неприпустимість такої поведінки в громадському місці й попросили негайно залишити підконтрольну їм територію.

Роналдо сперечатися не став і підкорився. Судячи з фото, люб’язно наданих «Дейлі міррор» якимись перехожими папараці (а можливо, це були самі поліцейські), знаменитий спортсмен після нічної гульні був добряче напідпитку.

На південь Франції нападник «Реала» вирушив після завершення футбольного сезону. Для відпочинку Роналдо обрав чи не найпрестижніший курорт Лазурового узбережжя. У Сен-Тропе Кріштіано відпочиває з неділі, 31 травня, і вже встиг порибалити на яхті свого друга Філіпа Гріна — власника модного бренду Top Shop.

А от подруги серця поряд із португальським красунчиком поки не помічено. Нагадаємо, нещодавно Роналдо після п’ятирічного роману розірвав стосунки з російською топ-моделлю Іриною Шейк, але європейські таблоїди вже активно «сватають» йому в пасії 24-річну італійську модель Алессію Тедескі.