Життя як шоу

04.06.2015
Життя як шоу

Поки що по фігурі Кім ознак «цікавого стану» не помітно.

Американська телезірка і світська левиця Кім Кардаш’ян знову вагітна. З минулого поповнення у їхній із репером Каньє Уестом сім’ї Кім зробила неабияке шоу — власне, як і з усього свого життя. Тож можна не сумніватися, що й нинішній «цікавий стан» майбутня матуся перетворить на піар-кампанію.

Власне, це вже почалося: про свою вагітність 34-річна тусовщиця оголосила в реаліті-шоу «Сім’я Кардаш’ян». «Я щойно отримала результати аналізу крові, я вагітна!» — повідомляє Кім своїй сестрі Хлої в анонсі чергової серії програми-шоу.

Первісток Кім і Каньє, донечка Норт, з’явилася на світ у червні 2013 року. Після цього Кардаш’ян не раз казала, що хоче ще дітей. А тиждень-два тому з’явилися чутки про те, що вона пережила невдале штучне запліднення. Тепер же, коли запліднення (штучне чи природне) нібито виявилося успішним, пліткарі активно заговорили про те, що насправді другу дитину для знаменитого подружжя виношує сурогатна мати.

Кім такі чутки дуже обурили. «Я вже не дочекаюся, коли запрацює мій сайт! Тоді транслюватиму відео в режимі реального часу, і всі, хто поширює таку брехню, зможуть самі переконатися [у моїй вагітності]», — написала зірка в своєму «Твіттері».