Все починається з підгузків...

03.06.2015
Все починається з підгузків...

Джессіка Альба.

Зірка «Міста гріхів» Джессіка Альба нерідко очолювала різноманітні рейтинги найкрасивіших та найсексуальніших жінок. І хоча після народження двох дітей актриса стала менше зніматися в кіно, укладачі таких рейтингів і зараз про неї не забувають. Тим паче що доньки Джессіки вже підросли, й вона потроху повертається на знімальний майданчик.

Але, як виявилося, і поза ним 34-річна знаменитість байдики не била. А активно займалася власним бізнесом. Саме це дозволило їй опинитися на верхівці досить несподіваного рейтингу й уперше з’явитися на обкладинці не глянцевого, а серйозного ділового журналу: Альба, яку визнали найуспішнішою бізнес-вумен, що «зробила себе сама», стала «обличчям» останнього номера часопису «Форбс».

Як зазначається у виданні, фірма Джессіки з випуску екологічно чистої продукції під назвою The Honest Company виявилася дуже перспективним проектом і наразі оцінюється в 1 мільярд доларів. А статки самої акторки обчислюють 200 мільйонами.

Власну справу з виробництва екологічних косметичних засобів Джессіка розпочала у 2012-му році, після народження другої дочки. І досить серйозно ризикувала, вклавши у компанію близько 70 мільйонів доларів. Про що, за її словами, анітрохи не шкодує (ще б пак, адже бізнес виявився успішним).

«Я відчувала, що мої потреби, як сучасної людини, не задовольняються, — пояснює Джесс рішення податися в косметичний бізнес. — Я хочу, щоб і дизайн був гарним, і продукт — безпечним, але при цьому аби ціна не була захмарною».

До речі, починала зірка з випуску нетоксичних, безпечних для дітей підгузків. А вже потім запустила лінію кремів та інших косметичних засобів, гіпоалергенного прального порошку тощо.