70 овець за Обаму

28.05.2015
70 овець за Обаму

Барак Обама з дочкою Малією.

Породичатися з найвпливовішою людиною світу не відмовився б багато хто. Але ініціативу проявити наважиться далеко не кожен. Не те що кенійський юрист Фелікс Кіпроно, який прилюдно заявив про намір посвататися до старшої дочки президента США Барака Обами — Малії. Як викуп за наречену жених готовий запропонувати 70 овець, 50 корів і 30 кіз.

Як пише газета «Вашингтон пост», Кіпроно планує особисто зробити пропозицію руки і серця в липні, під час візиту Обами до Кенії. Чоловік повідомив, що давно мріє одружитися з Малією і складає лист, у якому сподівається умовити американського президента взяти її з собою під час поїздки на батьківщину предків (батько Барака родом із Кенії).

«Люди можуть подумати, що я ганяюся за грошима родини, але це не так. У мене до Малії — справжнє кохання», — запевняє юрист. За словами Фелікса, відтоді як він уперше звернув увагу на дочку Обами 2008 року, жодна інша жінка його не цікавить.

Після весілля кенієць планує вести з дружиною «просте життя». «Я навчу Малію доїти корову, готувати кукурудзяну кашу і мурсік (традиційний кенійський напій. — Ред.), як це вміє кожна кенійська жінка».

16-річна дочка Барака і Мішель Обами Малія навчається в приватній школі Sidwell Friends School, в яку ходили діти президентів Клінтона, Ніксона і Рузвельта. Вона займається спортом і танцями, любить грати у футбол. І навряд чи мріє провести життя в Кенії...