Ідеал із задоволенням

27.05.2015
Ідеал із задоволенням

Дженніфер Лопес.

Ті часи, коли 40-річчя для жінки вважалося ледве не старістю, на щастя, давно минули. У ХХІ столітті в 40 років життя справді лише починається, а жіноча врода розквітає. Тож не дивно, що в рейтингах найкрасивіших пані «в самому соку» часто дають фору юним німфеткам. От і 45-річна Дженніфер Лопес у боротьбі за звання «найкращого зіркового тіла» впевнено випередила багатьох значно молодших суперниць.

Ідеальною фігуру латиноамериканської співачки й актриси проголосив часопис US Weekly. В інтерв’ю з цього приводу Джей Ло зізналася, що почувається сексуальною, молодою і привабливою, але «трапляються не найкращі дні, коли я далеко не красуня».

У свою зовнішність Дженніфер вкладає дуже багато праці. Але запевняє, що зовсім над собою не знущається.

«Чесно кажучи, не розумію, навіщо доводити себе спортом до виснаження. Я люблю займатися із задоволенням — мені подобається біг, велосипед, бокс. Жорстких дієт також не визнаю. Я відмовилась від цукру та солі й стежу за діаметром тарілки — цього цілком вистачає, щоб тримати себе у формі. Хоча після народження дітей це стало трохи складніше», — розповіла знаменитість. І порадила дівчатам не гнатися за неможливим, а думати в першу чергу, про здоров’я: «Я ніколи не стану такою, як 180-сантиметрові модельки з довжелезними ногами й нульовим розміром. Але мені це й не потрібно. Головне — усвідомити свої особливості і просто намагатися бути кращою версією самої себе, а не підлаштовуватися під стандарти когось іншого».