Відчайдушна бігунка

26.05.2015
Відчайдушна бігунка

Єва Лонгорія.

Зірка серіалу «Відчайдушні домогосподарки» Єва Лонгорія вже давно заробляє на життя не лише акторською професією. На відміну від більшості своїх колег, для підприємницької діяльності Єва обрала не випуск «іменної» колекції одягу, аксесуарів чи парфумів, а відкриття ресторану. Але цього діяльній латиноамериканці видалося замало, і тепер вона вирішила розширити свій бізнес. Як повідомляють американські таблоїди, Єва зацікавилася галуззю фітнесу.

За інформацією сайта Contact Music, Лонгорія, за прикладом відомої актриси й тренера з аеробіки Джейн Фонди, має намір створити власну програму фізичних вправ та здорового харчування. До розробки плану харчування кінозірка планує залучити кухарів, які працюють у її ресторані «Бесо» («Поцілунок»). А курс спортивних вправ на DVD-дисках вестиме сама. І обіцяє, що, з огляду на особливості фігури й обміну речовин, найбільш ефективною її програма буде для латиноамериканок.

Раніше 39-річна Лонгорія зізнавалася, що не любить ходити у тренажерний зал, зате залюбки бігає, щойно випадає така можливість. «Я – бігун. Я бігаю всюди, для цього не потрібні спеціальні зали. В Австралії я бігала по ботанічних садах, у Парижі — навколо Ейфелевої вежі. А коли була в Будапешті, бігала в середньовічній частині міста, повз палац, — розповідає актриса. — Це дійсно одна з найкращих форм фізичних вправ і найкраще, що можна робити під час подорожі. Бо коли я біжу, я оглядаю різні цікаві місця. Я дійсно стояла під Ейфелевою вежею о 7-й ранку і думала: це так круто!»