Танці до сліз

22.05.2015
Танці до сліз

Румер Уїлліс і Вел Чмерковський.

Дітям знаменитих людей завжди нелегко — хоч би який шлях обрав, тебе завжди порівнюватимуть із досягненнями батьків. Троє дочок голлівудських кінозірок Брюса Уїлліса та Демі Мур — Румер, Талула і Скаут — сповна відчули це на собі. 26-річна Румер, як найстарша, першою почала шукати свій шлях у житті. З дитинства вона знімалася в кіно й на телебаченні, але майже завжди — в епізодичних і малопомітних ролях. Із модельним бізнесом також не склалося. Але нещодавно дівчина, схоже, таки знайшла своє покликання.

Коли Румер Уїлліс запросили до участі в черговому сезоні американського шоу «Танці з зірками», навряд чи хтось міг уявити, який вона матиме успіх. У парі з хореографом одеського походження Валентином Чмерковським — молодшим братом Максима, який брав участь в українському телешоу «Холостяк», — дочка Брюса й Демі вразила своєю грацією, пристрасністю й талантом як глядачів, так і професійне журі. І у фіналі, що відбувся минулого вівторка, здобула цілком заслужену перемогу.

Останній танець Румер і Вела був таким прекрасним, що навіть «міцний горішок» Уїлліс не зміг стримати сліз розчулення. І тато зі своєю нинішньою дружиною Еммою Хеммінг, і мама Демі, й обидві сестри намагалися відвідувати всі танцювальні вечори за участю Румер, тож після перемоги вона найперше подякувала за підтримку своїй сім’ї. Але головні слова подяки висловила своєму чудовому партнеру: «Вел, неможливо словами змалювати ту вдячність і любов, які я відчуваю до тебе після нашої неймовірної пригоди тривалістю в три місяці. Дякую за твою мужність, підтримку, почуття гумору, вірність, пристрасть, драйв і віру в мене не лише як у людину, а і як у танцівницю. Ти унікальний, і немає іншої людини, з якою б я хотіла пережити цей неймовірний етап мого життя».