Врятувати Бу й Пістоля

20.05.2015
Врятувати Бу й Пістоля

Джонні з Бу.

Зйомки п’ятої частини кіноепопеї «Пірати Карибського моря», які відбуваються в Австралії, для Джонні Деппа якісь нещасливі. Невдовзі після початку роботи над фільмом, на початку березня, актор травмував на знімальному майданчику руку. І був змушений повернутися до США, де йому зробили операцію. Одужавши, головний герой пригодницької казки знову приїхав до австралійського Квінсленда, але щойно втягнувся у знімальний процес — як довелося знову терміново тікати з Австралії. Цього разу, щоправда, не заради себе, а щоб урятувати своїх улюбленців.

Почалося все з того, що, повертаючись до Квінсленда після операції, Депп із коханою Амбер Херд прихопили з собою найвірніших друзів — йоркширських тер’єрів Бу і Пістоля. Але не потурбувалися подбати про те, щоб собаки пройшли ветеринарний контроль. А в Австралії з цим надзвичайно суворо — місцеві санітарні служби пильно стежать за тим, щоб на континент не завезли ніяку заразу з-за океану.

Дізнавшись про те, що Депп провіз у своєму приватному літаку двох «порушників», поставити кінозірку на місце взявся сам міністр сільського господарства Австралії Барнабі Джойс. На те, щоб песиків негайно вивезли з країни, він відвів 48 годин. Після вичерпання цього терміну йорків мали умертвити. «Якщо ми дозволимо кінозірці, хай він навіть буде двічі найсексуальнішим чоловіком на планеті, приїжджати до нас із тваринами — то чому б нам не дозволити порушувати закон і всім іншим?» — пояснив Джойс свою непоступливість.

Звісно, Джонні з Амбер не могли допустити загибелі своїх улюбленців, тому поспішили повідомити уряд, що залишають Австралію, і негайно вилетіли додому. Песиків урятували, але коли тепер знімальний процес повернеться у нормальне річище — невідомо.