«Підозріла» любов

15.05.2015
«Підозріла» любов

Ірина Шейк.

Такі розкішні жінки, як російська топ-модель Ірина Шейк, довго самотніми не залишаються. Тож природно, що після розриву з футбольною зіркою Кріштіано Роналдо 29-річна красуня швидко опинилася в обіймах іншого багатого й красивого чоловіка. Уже кілька тижнів західні таблоїди жваво обговорюють її стосунки з голлівудським актором Бредлі Купером. Виходячи з готелю в Лондоні, парочка навіть потрапила в об’єктив папараці під час пристрасного поцілунку. От тільки чи випадково?

40-річний Бредлі Купер — не лише один із найбільш жаданих холостяків Голлівуду, а й дуже успішний актор. Щоправда, свого «Оскара» він поки що не отримав, але вже чотири рази був на цю нагороду номінований — за ролі у фільмах «Мій хлопець — псих», «Афера по-американськи» та «Американський снайпер», а також як продюсер останньої стрічки в категорії «Найкращий фільм». А от із особистим життям у Бредлі не дуже складається. У 2006 році він одружився з актрисою Дженніфер Еспозіто, але вже через чотири місяці шлюб розпався. Потім були не надто тривалі романи з Рене Зеллвегер та Зої Салданою. І, нарешті, в березні цього року, рівно після двох років стосунків, актор порвав із британською моделлю Сьюкі Уотерхаус.

Здавалося б, тепер, коли Купер полонив серце однієї з найжаданіших жінок світу, за нього можна тільки порадіти. Однак у жовтої преси його поява саме із Шейк посилила й раніше висловлювані підозри... в нетрадиційній сексуальній орієнтації кінозірки. Річ у тім, що роман Ірини з Роналдо багато хто вважав лише вигідним контрактом. Мовляв, насправді форвард мадридського «Реала» — гей, але приховує це, тому «купив» собі дівчину для прикриття на 5 років (саме стільки тривав їхній роман). І тепер Іра, яка завдяки стосункам із португальським футболістом нібито отримала не лише солідний гонорар, а й дивіденди у вигляді слави, знайшла собі нового «спонсора» на схожих умовах...