Зносить дах беззаконня

Зносить дах беззаконня

У селищі міського типу Брюховичі, що розташоване неподалік Львова, майже 40 місцевих мешканців опинилися у дивній ситуації, коли їхня земля раптово виявилась зовсім не їхньою. Несподівано для людей державне територіально-галузеве об’єднання (ДТГО) «Львівська залізниця» почала відбирати земельні ділянки поблизу колії й активно судитися з місцевими мешканцями.

Той, хто не зрадив присязі

Той, хто не зрадив присязі

Рік тому ролик, на якому курсанти Севастопольської академії військово-морських сил імені Нахімова зіпсували кримським окупантам свято підняття російського прапора над їхнiм вишем, облетіло iнтернет. Хлопці за кілька годин стали героями й улюбленцями мільйонів. Для Сум втішною звісткою виявилося те, що серед них був і земляк Олексій Харченко.

Повітряна гавань без попутного вітру

Повітряна гавань без попутного вітру

Аеропорти, за визначенням відомого американського письменника, автора роману «Аеропорт» Артура Хейлі, — « не розкіш і не поступки смакам публіки». За майже дев’ять десятиліть існування сучасної авіації, прогрес у повітрі перевищив усі очікування. Майже всі вони самоокупаються, дають прибутки й роботу багатьом людям.

Всі статті рубрики