Маловідома сексуальність

30.04.2015
Маловідома сексуальність

Мішель Кіган.

Навіть якщо ви ніколи не чули про актрису Мішель Кіган (а таких людей, варто відзначити, вистачає і в її рідній Британії), тепер вона точно стане більш відомою. Адже саме 27-річна Мішель, найбільшим здобутком якої поки що залишається роль у британському серіалі «Вулиця коронації», очолила рейтинг найсексуальніших жінок світу. Причому дуже престижну його версію — від чоловічого журналу FHM.

«Цього року боротьба була дуже напруженою! Ми отримали величезну кількість голосів за кожну з претенденток», — розповів редактор видання Джо Барнс.

У результаті минулорічна переможниця, «оскароносиця» Дженніфер Лоуренс, скотилася аж на третю сходинку, поступившись іще й молодій моделі Кендал Дженнер — сестрі світської левиці Кім Кардаш’ян. У першу десятку найсексуальніших краль світу увійшли також «повненька» манекенниця Кейт Аптон, телеведуча Керолайн Флек, актриси Аріана Гранде і Марго Роббі, телезірка Люсі Мекленбург, зірка серіалу «Гра престолів» Емілія Кларк та модель і актриса Келлі Брук.

Є у переліку найсексуальніших, яких загалом 100, і більш відомі особи. Але більшість із них опинилася ближче до кінця списку. Скажімо, зірка «поттеріани» Емма Уотсон — 59-та, бразильська топ-модель Жизель Бюндхен — 66-та, а загальновизнаний секс-символ Голлівуду Анджеліна Джолі — взагалі 72-га.