Політ нормальний

29.04.2015
Політ нормальний

Лілі-Роуз Депп.

Дочці голлівудського актора Джонні Деппа і французької співачки та актриси Ванесси Параді, 15-річній Лілі-Роуз, знавці ще з дитинства пророкували кар’єру моделі. Дівчина вочевидь успадкувала фігуру матері — тоненька, зграбна, довгонога… Ні сама Лілі, ні її зіркові батьки особливих заперечень проти такого розвитку подій не мали, і недавно мадемуазель Депп відзнялася у своїй першій фотосесії для глянцевого журналу.

Дебют юної моделі відбувся у виданні Oyster, зйомки для якого відбувалися у Лос-Анджелесі. Фотографії супроводжує невелике інтерв’ю, в якому Лілі-Роуз, зокрема, поділилася своїм маленьким косметичним секретом — замість тіней для повік вона використовує рум’яна, що робить погляд «м’якшим». Також дівчина розповіла, що любить дивитися комедійний серіал «Офіс» і документальний серіал «Найгірші тюрми Америки». А на запитання, якою особливістю, властивою супергероям, вона б хотіла бути наділеною, зізналася, що мріє навчитися літати.

Роботою в модельному бізнесі Лілі-Роуз обмежуватися не збирається. Як повідомляє сайт The Hollywood Reporter, за прикладом тата вона вирішила спробувати свої сили і в кіно. І спроба поки що видається вдалою: Лілі одразу пройшла кастинг на головну роль у фільмі «Придуркуваті йоги», в епізоді якого з’явиться і сам Депп.

Нагадаємо, Джонні Депп із Ванессою Параді розійшлися три роки тому після 14 років цивільного шлюбу, в якому виховували двох дітей (у Лілі є 13-річний брат Джек). Попри те, що Джонні покинув Ванессу заради молодої кінозірки Амбер Херд, розрив відбувся цивілізовано, і колишні кохані зберегли приязні стосунки.