Мужність жінки

28.04.2015
Мужність жінки

Кобі Смалдерс.

Після виходу на екрани серіалу «Як я зустрів вашу маму» канадська актриса Кобі Смалдерс стала улюбленицею мільйонів глядачів в усьому світі. Торік, після дев’яти успішних сезонів, серіал закінчився. Але, попрощавшись зі своєю героїнею Робін Щербацьки, Кобі не зникла з екранів. Тепер її головна кіноіпостась — Марія Хілл у кінематографічному всесвіті «Марвел» (це серія фільмів за мотивами коміксів однойменної компанії — «Месники», «Тор», «Залізна людина» тощо). В особистому житті у Кобі також усе гаразд — вона щасливо заміжня за актором Тераном Кіллемом, має шестирічну дочку та маленького сина, якому днями виповниться п’ять місяців. І ніхто раніше й здогадатися не міг, що, виявляється, вісім років тому молода й красива актриса вела тяжку й виснажливу боротьбу з онкологічною хворобою.

Про те, що у 25-річному віці їй діагностували рак яєчників, 33-річна Кобі Смалдерс розповіла тільки тепер — в інтерв’ю журналу Women’s Health, який зробив її головною героїнею свого травневого номера. За словами зірки, страшну новину про те, що в неї злоякісні пухлини на обох яєчниках і вже пішли метастази у лімфовузли, вона дізналася під час зйомок третього сезону «Як я зустрів вашу маму». Але мужньо перенесла складні операції й терапію, примудряючись у моменти покращення самопочуття з’являтися в кадрі так, ніби нічого й не сталося.

Хвороба відступила, Кобі має чудовий вигляд і двох здорових дітей (перед хіміо- та променевою терапією у США в пацієнток зазвичай беруть яйцеклітини, щоб заморозити їх на випадок бажаної в майбутньому вагітності). Але зізнається: «Не думаю, що коли-небудь зможу повністю побороти рак. Відтоді, як лікар сказав мені, що ми впоралися, минуло п’ять років. І тепер я намагаюся думати про, це як про позитивний досвід, який мене чомусь навчив»...