Справжня, бо мама

24.04.2015
Справжня, бо мама

Сандра Буллок.

Популярний американський таблоїд «Піпл» опублікував свій щорічний перелік найкрасивіших жінок світу (один із найпрестижніших рейтингів такого типу). Несподівано для багатьох і навіть для самої себе його очолила 50-річна Сандра Буллок. «Та ну, ви жартуєте? Це ж смішно! Ніколи б не подумала...» — здивувалася кінозірка, коли їй повідомили про перемогу.

Водночас Сандра додала, що вважає справжньою красою — «тиху красу»: «Люди, яких я вважаю найкрасивішими, — це ті, хто не намагається такими бути». Але ж це саме про неї! Зірка «Гравітації» ніколи не вважала себе красунею, як і її героїня з фільму «Міс конгеніальність», і, можливо, порівняно з «класичними» королевами краси справді не сяє аж такою сліпучою вродою. Але її осяйна усмішка, сяючі очі й безмежна щирість та «справжність» залишають далеко позаду мільйони штучних і фальшивих красунь. «Вона — справжня і сяюча», — так і пояснили свій вибір у редакції.

В інтерв’ю «Піпл» Буллок розповіла, що почуватися красивою їй дозволяє материнство. За словами актриси, коли вона вперше взяла на руки свого нині 5-річного сина Луїса (він у Сандри прийомний), то зрозуміла: це — мета її життя. І саме завдяки сину вона почувається гарною та сильною.