Реперська купіль

21.04.2015
Реперська купіль

Каньє Уест.

Коли два тижні тому зіркове сімейство Кардаш’ян приїхало на історичну батьківщину — до Вірменії, там їх зустрічали, як монархів, байдуже що йдеться всього лише про американських світських левиць вірменського походження. У Єревані Кім та її сестра Хлоя навіть мали особисту аудієнцію у прем’єр-міністра країни Овіка Абрамяна. А також як особливі гості брали участь у пам’ятних заходах, присвячених 100-річчю геноциду вірменів турками.

Свою дружину Кім у поїздці до Єревана супроводжував і зірковий репер Каньє Уест. І, звісно, маленька донечка Норт, яку найвідоміша з Кардаш’янів намагається надовго не залишати.

Потрапивши до Вірменії, Каньє вирішив не втрачати такої нагоди і виступити там із концертом. Виступ відбувався біля озера у вірменській столиці, куди під кінець концерту розпашілий Каньє залюбки й ускочив, зірвавши овації публіки.

А вже за кілька днів воду, в якій «омовився» репер, виставили на онлайн-аукціоні eBay. За смішною ціною 10 доларів, але не забуваймо, що йдеться лише про пару літрів звичайної озерної води, а eBay — не звичайний сайт купівлі-продажу, а все-таки передусім інтернет-аукціон. Тож не виключено, що поки тривають торги, вартість дорогоцінної водички ще кілька разів суттєво зросте.