Емоційно травмована

17.04.2015
Емоційно травмована

Айрленд Болдуїн.

Дочка кінозірок Алека Болдуїна і Кім Бесінджер, 19-річна модель Айрленд, потрапила в реабілітаційну клініку. На диво, причиною добровільної госпіталізації стала не залежність від алкоголю чи наркотиків, на яку часто страждають «зіркові» діти, а «емоційна травма». Так принаймні пояснила свою проблему сама дівчина, яка оголосила у «Твіттері», що лягає для проходження «інтенсивного курсу відновлення» в одну зі спеціалізованих клінік Малібу.

«Мабуть, до цього призвела надто велика кількість тусовок. Так що я збираються на певний час «залягти на дно», — написала Айрленд. — Коли-небудь я зможу розповісти свою історію. А поки що мені потрібен невеликий перепочинок, щоб присвятити цей час праці над собою і подолати все те, що мені довелося перенести, позбутися болю, який я замкнула у найглибших куточках душі».

Тим часом журнал «Піпл» із посиланням на свідка подій пише, що коли Болдуїн привезли до клініки, вона опиралася і верещала.

Складно уявити, що ж перенесла багата, відома й досить успішна дівчина, яка, на відміну від мільйонів ровесників, може собі дозволити реабілітацію в дорогому закладі. Не виключено, що проблема пов’язана з особистими стосунками. Торік Айрленд після тривалих стосунків із хлопцем несподівано стала лесбіянкою й оселилася разом зі своєю дівчиною Ейнджел Хейз.

Хай там як, попри зірковий статус, у дочки Болдуїна і Бесінджер було непросте дитинство — після розлучення батьки довго не могли її «поділити», судилися й люто зненавиділи одне одного. Хоча тепер ворожнечі нібито покладено край: Кім щаслива з молодшим бойфрендом і намагається максимально приховувати від широкого загалу своє особисте життя, а Алек у свої 57 невдовзі знову стане батьком — молода дружина Хіларія, з якою він уже має однорічну дочку Кармен, ось-ось подарує йому ще й сина.