ХРОНІКА

16.04.2015

Теніс

Турнір ATP World Tour Masters у Монте-Карло (призовий фонд — 3,288 млн. євро). Другий раунд. Стаховський (Україна) — Бердих (Чехія, 6) — 4:6, 6:7, (2:7).

Футбол

Перша ліга. Заключні матчі 21-го туру. «Динамо-2» — «Нафтовик» — 2:0 (Братков, 31 (пен.); Ісраїлов, 90+2 (пен.)), «Нива» — «Олександрія» — 0:1 (Грицук, 41).

Лідери: «Олександрія» — 49, «Сталь» (Ддз) — 45, «Гірник-Спорт» — 39 (20), «Тернопіль» — 36, «Десна» — 34, «Динамо-2» — 31 (20), «Полтава» — 30.

* * *

36-річний півзахисник «Зеніту» та збірної України Анатолій Тимощук має намір продовжити ігрову кар’єру після закінчення контракту з петербурзьким клубом 30 червня цього року. Окрім пропозицій з ОАЕ та Саудівської Аравії, у футболіста з’явилася можливість спробувати свої сили в американській вищій лізі — МЛС. За інформацією «Ізвєстій», у послугах титулованого хавбека зацікавлений «Нью-Йорк Сіті», де вже виступає чемпіон світу та Європи іспанець Давід Вілья. Влітку до цієї команди приєднається також знаменитий англійський півзахисник Френк Лемпард.

* * *

Віце-президент «Мілана» Адріано Галліані заявив, що Філіппо Індзагі залишиться головним тренером команди і в наступному сезоні. «Я переконаний в тому, що він добре себе проявить наприкінці цього сезону і в нас не буде зміни тренера, — сказав Галліані. — Зараз ми на 8 очок відстаємо від зони Ліги Європи, це немало, але ми віритимемо в успіх до тих пір, поки він математично можливий».

Волейбол

ВК «Дніпро» (Дніпропетровськ) здобув право в наступному сезоні виступати в чоловічій суперлізі. У рідному місті «дніпряни» перемогли у всіх матчах другого фінального туру, набравши на вирішальному етапі 15 очок з 18 можливих (єдина поразка — «Баркому-2» у Львові).