Невампірські пристрасті

10.04.2015
Невампірські пристрасті

Ніна Добрев.

Прихильники серіалу «Щоденники вампіра», який користується великою популярністю передусім у молодіжної аудиторії, вкрай засмучені новиною про зміни в акторському складі цього «мила». Проект залишає виконавиця однієї з головних ролей, актриса Ніна Добрев. Про це офіційно повідомили продюсер. А сама Ніна звернулася до шанувальників із прощальним листом, підтвердивши, що зйомки шостого сезону «Щоденників вампіра», які незабаром завершуються, будуть для неї останніми в цьому серіалі.

Рішення 26-річної зірки виявилося вкрай несподіваним, адже саме роль красуні Єлени, за яку змагаються двоє вампірів, зробила нікому доти невідому канадську актрису болгарського походження справжньою знаменитістю. Не кажучи вже про те, що від сезону до сезону гонорари Ніни зростали ледве не в геометричній прогресії.

За офіційною версією, Добрев вирішила на деякий час змінити обстановку — багато подорожувати, займатися самовдосконаленням і готуватися до якогось нового масштабного проекту. Але є й інші чутки — мовляв, насправді дівчині просто важко й далі працювати на одному майданчику з колишнім бойфрендом Єном Сомерхолдером. Вони розійшлися ще позаминулого року, але Ніна й досі не може забути коханого. І його роман з актрисою Ніккі Рід, як запевняють «обізнані джерела», завдав Добрев значного удару.