Душа болить, а тіло... їсть

08.04.2015
Душа болить, а тіло... їсть

Мерайя Кері.

Поп-діва Мерайя Кері зараз переживає досить важкий етап у житті. Нещодавно завершився складний шлюборозривний процес співачки з музикантом і телеведучим Ніком Кенноном, і вона досі не може отямитися. Найгірше, що зі стресом Мерайя завжди бореться в один спосіб — «заїдає» його великою кількістю «нездорової» їжі. От і зараз 45-річну білявку, й без того схильну до повноти, складно відірвати від піци, чипсів, шоколадних цукерок тощо. Усе б нічого, але сценічні костюми зірки вже ледь витримують таку наругу і ледве не репаються на пишних грудях та інших частинах тіла. А перешивати весь концертний гардероб — надто дороге й довге задоволення, адже співачці треба виступати в Лас-Вегасі, де в неї дуже вигідний контракт.

Тим часом Нік підкидає колишній коханій прикрощів. Незважаючи на те, що Великдень вони провели разом — заради дітей, доньки Монро і сина Мороккана, яким 30 квітня виповниться по 4 роки. Як повідомляють американські таблоїди, Кеннон планує видати книжку спогадів про подружнє життя з Кері, де обіцяє «відверто розповісти про її захоплення забороненими препаратами, збочені вподобання в їжі та сексі» тощо.

Більше того — цим опусом 34-річний репер планує довести суду, що саме він достойний одноосібної опіки над дітьми, адже Мерайя нібито ще й погана мати. Кері ж вважає, що це чергова спроба її шантажувати й видурити побільше грошей, адже їй і без того доводиться утримувати екс-благовірного, аби не псував зайвий раз нерви.