Новий рейтинг... і коханий

07.04.2015
Новий рейтинг... і коханий

Співачка Тейлор Свіфт.

Новина про те, що американська кантрі-зірка Тейлор Свіфт очолює якийсь черговий рейтинг, — це вже й не новина. Незважаючи на молодість, у свої 25 ця талановита дівчина досягла значних кар’єрних висот і постійно підкорює нові вершини — її диски розходяться багатомільйонними тиражами і збирають десятки премій, а сама співачка регулярно потрапляє у списки найуспішніших, найбагатших та найвпливовіших знаменитостей. Днями стало відомо, що Тейлор визнали найбільш впливовою персоною в поп-культурі за версією видання 4Music. Цей профільний журнал укладає такий рейтинг щороку, орієнтуючись на кількість випущених альбомів, загальне число шанувальників та дохід артистів.

Але значно цікавішою новиною для звичних до успіхів своєї улюблениці фанатів Свіфт виявилося повідомлення таблоїдів про те, що в неї з’явився новий бойфренд. Фото папараці підтверджують, що її стосунки з шотландським ді-джеєм Келвіном Харрісом — не просто дружні. Вони постійно тримаються за руки, обнімаються, — словом, поводяться як закохані. Та й джерела з оточення пари стверджують, що Тейлор із Келвіном зустрічаються вже близько місяця. Раніше у 31-річного шотландця був роман зі співачкою Рітою Орою, але вони розійшлися більше року тому.

Щоправда, ще в лютому журналісти з не меншою переконаністю приписували Тейлор стосунки з ірландським музикантом Хозіером. Але, схоже, помилилися.