Першоквітневий подарунок

03.04.2015
Першоквітневий подарунок

Міла Йовович.

«Дитина все ще не з’явилася, але я зібралася й повністю готова», — написала голлівудська кінозірка Міла Йовович у своєму блозі кілька днів тому, коли настав «призначений» лікарем термін народжувати. Її друга донечка не поспішала проситися на світ, і Міла з чоловіком, 50-річним режисером Полом Андерсоном, уже було приготувалися до тривалого очікування. Але маля раптом передумало й вирішило, що 1 квітня — чудова дата для дня народження. У результаті зіркова мама ледве встигла доїхати до пологового, де о 5:45 ранку за місцевим часом народила обіцяну дівчинку.

Як повідомляє газета «Дейлі мейл», новонароджену назвали Дашіель Іден. «Усі неймовірно щасливі, Міла не випускає крихітку з обіймів», — повідомив речник 39-річної актриси.

Старша сестра Дашіель, семирічна Евер Габо, також не могла дочекатися сестрички. «Нам не доведеться їй нічого купувати, вона може носити весь мій старий одяг!» — запевнила маму Евер.

Утім як одягнути дитину — це для Йовович чи не остання проблема. А серед перших, окрім турботи про маля, ще й необхідність якомога швидше скинути зайву вагу, адже вже у серпні почнуться зйомки чергової серії фантастичного бойовика «Обитель зла». А в головної героїні, яку грає Міла, бездоганна струнка фігура.

Втім Йовович сподівається швидко впоратися з цією проблемою, адже завдяки рекомендаціям свого тренера Харлея Пастернака щодо харчування під час нинішньої вагітності вона набрала значно менше, ніж тоді, коли носила Евер і додала одразу 40 кіло. На допомогу Харлея уродженка Києва сподівається й у тренажерному залі, адже на жорстку дієту їй сідати не можна через грудне вигодовування.