Віконт і реперка

02.04.2015
Віконт і реперка

«Весільне фото» Луї і Нікі.

Британським принцам Вільяму та Гаррі жовта преса неодноразово «сватала» зірок шоу-бізнесу: старшому зі спадкоємців престолу свого часу закидали роман із тоді ще поп-принцесою Брітні Спірз, молодший нібито крутив амури зі скандальною актрисою Ліндсей Лохан... Утім усі вищезгадані завжди запевняли, що жодних романтичних стосунків між ними ніколи не було — щонайбільше знайомство та листування. Але тепер у Вільяма та Гаррі, схоже, справді з’явилася можливість породичатися з представницею шоу-бізу. Як пишуть британські таблоїди, серце їхнього двоюрідного брата, небожа покійної принцеси Діани, підкорила епатажна реперка Нікі Мінаж.

Зі слів пишнотілої виконавиці, 21-річний віконт Луї Спенсер покликав її заміж. «Доказ» — спільне фото — Мінаж виклала в своєму фотоблозі у мережі «Інстаграм». «Луї сказав, що хоче зі мною одружитися», — похвалилася співачка, підписавши знімок «весільне фото».

Сестра «нареченого», леді Кітті, також велика шанувальниця творчості Нікі. Навіть їхній тато, брат принцеси Діани Чарльз, схоже, нічого не має проти того, щоб породичатися з найдорожчою реперкою світу. «Дякую Нікі Мінаж за те, що мала таку ласку зустрітися з моїм сином Луї після свого вчорашнього концерту — я в захваті від «весільного фото»!» — написав він у «Твіттері».

Раніше 32-річна Нікі заявляла, що має чіткий план на наступні кілька років — до виходу свого п’ятого альбому вона має заробити 500 мільйонів доларів, вийти заміж та народити одну або й двох дітей.