Формула Всесвіту — три іпостасі (рівні, грані)

24.03.2015

На самому початку, коротко, спробую описати найголовніше. ХОЧА ЯК ОПИСАТИ НЕВИМОВНЕ? Надалі зупинюся детальніше (наскільки це можливо). СТРУКТУРА СВІТУ (ЦЕ ВИДИМА СКЛАДОВА — НАШ ВИДИМИЙ ВСЕСВІТ) І НЕ ВИДИМА СКЛАДОВА.

01. Наш світ (точніше буде сказати — СЕРЕДОВИЩЕ, в якому ми живемо) має ТРИ рівні: ПЕРШИЙ РІВЕНЬ — це ДВОВИМІРНИЙ (1D) світ (один просторовий і один часовий виміри). Два інші вектори простору (виміри) у 1D світі — віртуальні. ДРУГИЙ РІВЕНЬ — це ТРИВИМІРНИЙ (2D) світ (два просторові й один часовий виміри). Один вектор простору (виміру) у 2D світі — віртуальний. Другий рівень має МІКРОСВІТ, АЛЕ ВІН МАЄ І ТРЕТІЙ РІВЕНЬ. Мікросвіт — ЦЕ 2D і 3D світи ОДНОЧАСНО. Мікросвіт — ЦЕ СВОЄРІДНЕ ПОЛОТНО, ЧЕРЕЗ ЯКЕ МИ ДОТИКАЄМОСЯ ДО 2D СВІТУ. ПОЛОТНО — ДУМАЮ, ЦЕ НАЙТОЧНІШЕ СЛОВО, ПРИЧОМУ ПОЛОТНО, ДОБРЕ НАТЯГНУТЕ, СВІТЛО- І ЗВУКОНЕПРОНИКНЕ — В ЗВИЧНОМУ ДЛЯ НАС РОЗУМІННІ. ХОЧА, ДОБРЕ НАТЯГНУТИЙ, СВІТЛО- І ЗВУКОНЕПРОНИКНИЙ — ЦЕ, ЗВИЧАЙНО, ОБРАЗНЕ ПОРІВНЯННЯ. 2D світ — це світ чистої енергії — світ ХВИЛЬ. А хвилі — це ДВОМІРНІ ОБРАЗИ, ВИДИМІ ЯК ОБРАЗИ, ТІЛЬКИ В 2D СВІТІ. До речі, хвилі, можливо, — першоджерело нашого 3D світу. ТРЕТІЙ РІВЕНЬ — це ЧОТИРИВИМІРНИЙ (3D) світ (три просторові й один часовий виміри). Третій рівень має ТІЛЬКИ МАКРОСВІТ, ПІДКРЕСЛЮ, ТІЛЬКИ МАКРОСВІТ. І вже в нашому 3D світі, НЕМАЄ жодного віртуального виміру. Наш макросвіт (і мікросвіт) — це світ ЧАСТОК, КВАНТІВ, КОРПУСКУЛ. А частки — це ТРИВИМІРНІ ОБРАЗИ.

02. Електромагнітні хвилі — це двовимірні образи, видимі саме як ОБРАЗИ, тільки у 2D світі. У нашому 3D світі — це просто електромагнітні хвилі, що мають фундаментальну властивість квантів (часток).

03. Гравітаційне поле — це тривимірний простір (3D) і один часовий вимір. Гравітаційне поле — лише ДОДАТКОВИЙ вектор (вимір) простору, до двовимірного простору. Магнітне поле — це двовимірний простір (2D) і один часовий виміри. Магнітне поле — лише ДОДАТКОВИЙ вектор (вимір) простору, до одновимірного простору. Електричне поле — це одновимірний простір (1D) і один часовий виміри. Електричне поле — АБСОЛЮТНИЙ вектор, АБСОЛЮТНИЙ ПРОСТІР (АБСОЛЮТНИЙ ВИМІР). ЧАС, МОЖЛИВО, — ДИНАМІЧНА МІРА ПРОСТОРУ.

04. Гравітаційне поле мають ТІЛЬКИ ЧАСТКИ що МАЮТЬ МАСУ СПОКОЮ.

05. Гравітаційного поля (свого власного) НЕ МАЮТЬ ЧАСТКИ, що НЕ МАЮТЬ МАСИ СПОКОЮ (зокрема ФОТОНИ).

06. Але. У гравітаційній взаємодії беруть участь і частки, що не мають маси спокою (це відомий факт), тому що усі вони мають властивості часток. А частки — це звичні для нашого світу 3D образи.

07. Маса спокою і квантування хвиль — ЦЕ 2 ФУНДАМЕНТАЛЬНІ АТРИБУТИ, ВЛАСТИВОСТІ ТІЛЬКИ НАШОГО 3D СВІТУ. У 2D СВІТІ ХВИЛІ НЕ МАЮТЬ КВАНТОВИХ ВЛАСТИВОСТЕЙ.

08. Макросвіт — це 3D світ. Фундаментальна основа (первинна цегла) 3D світу — КВАНТИ, ЧАСТКИ (3D образи). Мікросвіт — це МЕЖА ЗІТКНЕННЯ (ПІДКРЕСЛЮ: саме межа зіткнення) 3D і 2D світів. Фундаментальна основа (первинна цегла) 2D світу — ХВИЛІ (електромагнітні) (2D образи).

09. ПРО БОГА. (Наважуся висловити і ці припущення). На рівні 1D світу (середовища) мешкає БОГ ОТЕЦЬ (Батько). На рівні 2D світу (середовища) мешкає БОГ СВЯТИЙ ДУХ, а так само АНГЕЛИ, ДЕМОНИ (демони — це колишні ангели, що зрадили і повстали проти Бога), ДУША ЛЮДИНИ (померлого). (Свідомість, розум і інформація, спочатку закладена і та, яка накопичена за час життя в нашому 3D світі, — ЦЕ І Є СУБСТАНЦІЯ ДУШІ. На рівні 3D світу (середовища) знаходиться СВІТ КВАНТІВ (СВІТ ЧАСТОК) видимий як 3D образи. А так само БОГ СИН, що більше 2000 років тому (за нашим земним годинником) прийшов у наш світ. (Про це буде описано детальніше).

10. У Біблії сказано, що БОГ У ТРЬОХ ОСОБАХ (ІПОСТАСЯХ) — Бог Отець, Бог Син і Бог Святий Дух — це так, на замітку.

11. ЩО ТАКЕ ЖИТТЯ? У ЧОМУ ВІДМІННІСТЬ ЖИВОЇ І НЕЖИВОЇ МАТЕРІЇ? ЖИТТЯ (жива клітина) — ЦЕ НАЯВНІСТЬ ДВОХ СКЛАДОВИХ — хімічної (атоми, молекули) і електромагнітної. Причому електромагнітна складова має властивості квантування, тобто реєстроване нашими приладами електромагнітне випромінювання (але, може виявитися, — і електромагнітне випромінювання, що не має квантових властивостей). І ці дві складові взаємодіють і працюють як єдине ціле — це і є ЖИВА КЛІТИНА, або БІОЛОГІЧНА СИСТЕМА. Мертва клітина НЕ МАЄ електромагнітної складової.

12. ЩО ТАКЕ РОЗУМ? РОЗУМ — це електромагнітна складова біологічної системи, яка взаємодіє (має зв’язок) не лише з хвилями, що мають властивості квантування, а й із хвилями які НЕ МАЮТЬ КВАНТОВИХ ВЛАСТИВОСТЕЙ. І ці хвилі НЕ РЕЄСТРУЮТЬСЯ нашими приладами. І тому людина ОДНОЧАСНО має зв’язок із нашим світом (3D) і СЛАБКИЙ зв’язок зі світом двовимірних образів (2D), світом хвиль, що розташований ПОЗА нашим часом-простором (чому СЛАБКИЙ зв’язок, про це буде сказано пізніше).

13. І НА ЗАКІНЧЕННЯ цього короткого огляду устрою світу (середовища) в якому ми живемо, висловлю ще одне зухвале припущення. Про ПРИРОДУ ТОГО КВАНТА, ЧАСТКИ, ЗГУСТКА ЕНЕРГІЇ, З ЯКОГО НАРОДИВСЯ НАШ ВСЕСВІТ. ВІД КУДИ ВІН СТАВСЯ? Він (первородний квант, з якого народився наш Всесвіт) стався з безмежного океану хвиль, які існують зараз, вони існували до народження нашого Всесвіту, вони знаходяться поза НАШИМ часом і простором. Вони знаходяться на рівні 2D світу і є (можливо) джерелом нашого 3D світу, нашого Всесвіту. Але і можливо, що джерелом нашого 3D світу є одновимірний світ (1D). І ці хвилі НЕ МАЮТЬ КВАНТОВИХ ВЛАСТИВОСТЕЙ, ТІЛЬКИ ЧИСТІ ХВИЛІ ЕНЕРГІЇ. Ці хвилі або украй слабо, або ще не відомим нам способом взаємодіють із матерією нашого Всесвіту. Наш Всесвіт для них або прозорий, або майже прозорий (це уздовж хвилі, упоперек хвилі, наш простір для них — віртуальний). Тепер про самі миті, до народження нашого Всесвіту. У якийсь момент в одній із міріадів цих хвиль, або в місці перетину декількох хвиль (ПІДКРЕСЛЮ, ХВИЛЬ, ПОЗБАВЛЕНИХ КВАНТОВИХ ВЛАСТИВОСТЕЙ), виник квант, частка, надщільний і надгарячий згусток енергії, який відразу після свого виникнення почав несамовито розширюватися — ЦЕ І БУВ ПОЧАТОК НАРОДЖЕННЯ НАШОГО ВСЕСВІТУ. ЧОМУ УТВОРИВСЯ той самий ПЕРШИЙ КВАНТ(?) — ЦЕ ЗАГАДКА. Ось чому АБСОЛЮТНО всі частки в нашому видимому Всесвіті мають ХВИЛЕВІ властивості, властивості 2D світу (середовища) і КВАНТОВІ властивості, властивості 3D світу (середовища).

14. АНІГІЛЯЦІЯ — це перехід матерії з 3D рівня на рівень 2D (хвилевий рівень). Але при цьому зберігаються квантові властивості матерії.

15. КВАНТУВАННЯ ХВИЛЬ у нашому світі — це своєрідний БАР’ЄР (ПРІРВА), який розділяє хвилі нашого світу (видимого) з хвилями не видимого світу (хвилями, що не мають квантових властивостей). КВАНТУВАННЯ ХВИЛЬ — ця властивість забезпечує реєстрованість хвиль і їх «прив’язку» до нашого 3D світу. Ви прочитали тільки уривок зі статті. Повністю стаття буде доступна на сайті: www.ollejnik.com. E-mail: [email protected], [email protected]. Тел.: +380679534694.