Просто друзі?

20.03.2015
Просто друзі?

Кейті Холмс.

Після розлучення з Томом Крузом, який замучив її своєю сайєнтологією, Кейті Холмс стала помітно щасливішою на вигляд. І нібито вирішила відпочити від стосунків. Бо хоч їй і приписували романи з колегами, акторами Джеймсом Сігелом та Александром Скарсгардом, жодного «постійного» чоловіка поряд із зіркою «Бухти Доусона» папараці не зафіксували. Але не виключено, що колишня місіс Круз просто вдало приховувала свої почуття. Як стверджує у свіжому номері журнал Us Weekly, у Холмс уже давно роман із Джеймі Фоксом — також актором і, до речі, другом Круза.

Чутки про цей роман уперше з’явилися в пресі ще в жовтні 2013 року, але, за браку доказів, одразу й згасли. А тепер таблоїд стверджує, що 36-річна Кейті зустрічається із 47-річним Джеймі ще з позаминулого літа. Оскільки пара мешкає поряд, то приховувати свою закоханість їм було нескладно. А от навіщо — це вже інше питання.

Втім джерела журналу «Піпл» запевняють, що насправді ці двоє — лише добрі друзі, які просто фліртують одне з одним.

Кейті Холмс прожила у шлюбі з Томом Крузом п’ять років, у них є дев’ятирічна дочка Сурі. Влітку 2012 року подружжя розлучилося й відтоді перебуває у більш ніж прохолодних стосунках. Власне, колишні чоловік та дружина навіть не розмовляють, а питання виховання доньки узгоджують через третіх осіб. 52-річний Том, для якого це розлучення було вже третім (раніше актор був одружений із Мімі Роджерс та Ніколь Кідман), після розриву з Кейті також номінально ходить у холостяках. Жовта преса приписує йому роман із 22-річною асистенткою на ім’я Емілі.