З подіуму — у відставку

19.03.2015
З подіуму — у відставку

Жизель Бюндхен.

Бразильська красуня Жизель Бюндхен уже п’ять років поспіль не поступається нікому першістю в рейтингу найбільш високооплачуваних топ-моделей світу. Але навіть найуспішнішим людям кар’єра може рано чи пізно набриднути. От і Жизель дійшла до тієї стадії, коли хочеться відпочити й присвятити більше часу сім’ї. Нагадаємо, у них із футболістом Томом Брейді двоє дітей — п’ятирічний син Бенджамін та дворічна донька Вівіан.

Як повідомляє бразильська преса, після 20 років на подіумі 34-річна манекенниця остаточно вирішила «зав’язати» з участю в модних показах.

За даними сайту Estadao.com, про вихід «на пенсію» екс-«янгол» компанії «Вікторіяз сікрет» (від співпраці з цим брендом Бюндхен відмовилася вже давно) оголосить у квітні, після завершення Тижня моди в Сан-Паулу. Власне, участь у ньому стане для неї останньою появою на подіумі. При цьому від зйомок у рекламних фотосесіях, на яких також можна непогано заробити, Жизель відмовлятися не збирається.

В одному з нещодавніх інтерв’ю моделька зізналася, що мріє про тихе й спокійне життя на природі. «Мої найперші спогади — це поїздки до бабусі, доїння корів і збирання курячих яєць. Це моя мрія, так жити — ходити босою поміж тварин, спати на дереві, зливатися з природою...» — поділилася одна з найбагатших жінок бразильського шоу-бізнесу.