Рука, що тримає тризубець

12.03.2015
Рука, що тримає тризубець

Джонні Депп.

Травми на знімальному майданчику для акторів не рідкість. Особливо якщо йдеться про блокбастер із бійками, погонями, стріляниною та іншими пригодами. Оскільки «Пірати Карибського моря» — саме такий активний пригодницький «бойовичок», не оминула ця доля й виконавця ролі капітана Джека Горобця, Джонні Деппа. Як повідомила компанія «Дісней», в Австралії, де зараз відбуваються зйомки п’ятого епізоду популярної кіноепопеї, Джонні пошкодив руку. Травма настільки серйозна, що 51-річному актору довелося повернутися в Лос-Анджелес, де йому зроблять операцію.

Попри це, як запевняють представники «Дісней», на дату прем’єри фільму «Пірати Карибського моря: Мерці не розповідають казок» вимушений простій Деппа не вплине. Ще б пак, адже її призначено аж на 7 липня 2017 року — часу ще вистачає...

За сюжетом нової стрічки, невгамовний капітан Спарроу виявляє, що на нього полює давній противник, капітан Салазар, зі своїми піратами-примарами. Більше того — вони мають на меті винищити всіх моряків на світі. Врятуватися Джеку допоможе тільки магічний тризубець Посейдона, який надає своєму чинному власнику повну владу над морями.

Акторський склад стрічки, як завжди, зірковий — компанію Деппу, серед інших, складуть «оскароносці» Хав’єр Бардем, який зіграє головного негідника — капітана Бренда, та Крістоф Вальц.